MATTA FAIR 2022 are back !!!

Program MATTA FAIR 2022 telah diadakan di World Trade Centre Kuala Lumpur pada 9-10 April 2022. Terdapat lebih 330 vendor dari pelbagai agensi pelancongan bagi setiap negeri yang datang untuk memberikan tawaran hebat kepada pengunjung MATTA FAIR. Alhamdulillah program ini telah mendapat sambutan dan begitu meriah sekali. Ternyata ramai pengunjung yang telah bersedia untuk menerjah program ini dan tidak sabar untuk bercuti dengan tawaran harga yang begitu lumayan sekali.

UMMUL TRAVEL AND TOUR SDN BHD buat julung kalinya telah menyertai program ini sebagai pempamer. Pihak syarikat juga menawarkan pakej terbaru khas untuk pengunjung MATTA FAIR 2022.

Berkesempatan ini, pihak syarikat ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Kerajaan Negeri Perlis kerana memberi peluang kepada UMMUL TRAVEL AND TOUR SDN BHD untuk menyertai program ini. Tidak lupa juga, terima kasih kepada agensi-agensi pelancongan Kerajaan Negeri Perlis yang turut ikut serta memberi sokongan dan membantu pihak syarikat mempromosikan perkhidmatan yang ada di syarikat ini.